Uw rots in de digitale stroom

Venice van Unit4

Dit facturatie- en boekhoudingspakket heeft zichzelf al meermaals bewezen als een stabiel programma vol mogelijkheden. Van de Lite-versie voor de kleine zelfstandigen tot de volledige versie met alle modules voor de grotere spelers: voor elk is er een oplossing mogelijk.
Door mijn jarenlange ervaring kan ik dit programma perfect aan uw noden aanpassen: van het kiezen welke modules u nodig hebt, tot het personaliseren van lay-outs en rapporten, tot het uitleggen van de werking van de software.

Activeer hier uw gratis online testlicentie
Popsy van Allegro

Dit boekhoudingspakket werkt modulair en is toepasselijk voor iedereen: van kleine zelfstandige die zelf de boekhouding doet tot de fiduciaire die vele dossiers behandeld.

Sinds 2016 ben ik partner van Allegro en kan ik instaan voor updates en ondersteuning van Popsy.

Download hier uw lokale testversie
Billit

Dit online pakket helpt je om je aan- en verkoopfacturen tot bij je boekhouder te brengen. Hierbij hou je zelf een archief bij van alle documenten. Daarnaast kan je ook facturen maken, mailen en de opvolging ervan doen.

Sinds 2018 ben ik partner van Billit en kan ik instaan voor de verkoop en ondersteuning.
Wil je al eens bekijken wat dit pakket te bieden heeft, kan je altijd een gratis account aanmaken via deze link.


Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere software merken die bijdragen tot uw dagelijkse taken en beveiliging, waaronder:

                        

© Vanryckeghem IT Consulting