Software

Venice van Unit4

Dit facturatie- en boekhoudingspakket heeft zichzelf al meermaals bewezen als een stabiel programma vol mogelijkheden. Van de Lite-versie voor de kleine zelfstandigen tot de volledige versie met alle modules voor de grotere spelers: voor elk is er een oplossing mogelijk.
Door mijn jarenlange ervaring kan ik dit programma perfect aan uw noden aanpassen: van het kiezen welke modules u nodig hebt, tot het personaliseren van lay-outs en rapporten, tot het uitleggen van de werking van de software.

Een offline demo kan u vrijblijvend via mezelf verkrijgen, of u kan hier uw online proeflicentie activeren.

Popsy van Allegro

Dit boekhoudingspakket werkt modulair en is toepasselijk voor iedereen: van kleine zelfstandige die zelf de boekhouding doet tot de fiduciaire die vele dossiers behandeld.

Sinds 2016 ben ik partner van Allegro en kan ik instaan voor updates en ondersteuning van Popsy.

Download hier uw lokale testversie.

Billit

Billit is een online facturatiepakket waar ook de bankrekening mee kan gekoppeld worden. Hierdoor is een gemakkelijke opvolging van de betalingen mogelijk. Indien het boekhoudkantoor ook Billit gebruikt kunnen de aankoopfacturen, verkoopfacturen en CODA-bestanden automatisch doorgestuurd worden.

Sinds 05/2023 ben ik Certified Partner.

Klik hier om uw testversie te activeren.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere software merken die bijdragen tot uw dagelijkse taken en beveiliging, waaronder: